Yaya Quote:

I write with humble. I scribble with passion. I doodle with emotions.





Followers

Tuesday, June 7, 2011

Muka Berseri

Dah abis!! dah abis!! dah abisss...!!


Yeay!!!

ada banyak benda turns to be in plan.. dan ada juga yang tidak ikut kata plan.. hehhee.. takpee... :)
ada part i sedih.. ada part i menangis.. ada part i mengamuk... ada part i happy gilaa... itu semua hormon.

tapi motif i berjaya, we totally have funnnn with families and friends...!!! :)

my majlis takde protokol2... kitaorang main belasah jaa everything..
my majlis takdak wedding planner... i laa wedding planner tu..
my majlis x grand2.. simple je.. tu yang i nak..
my majlis x buat kat dewan.. buat kat rumah je.. garden wedding.. :)
my majlis takdak vendor2 segala pelamin, decorations... semua i buat sendiri
konklusinya, my wedding a.k.a syok sendiri.. who cares.

i yang gantung segala lantern..
i yang angkat segala meja..
i yang buat pelamin..
i yang decorate stairs..
i yang buat pelamin akad nikah..
i yang gantung signage tengah2 malam buta..
of course with help of my families la...

sapa boleh jadi se-strong i?

sampaikan lagi 3 jam nak akad nikah, i still x abis2 gantung segala benda.. hihihi..

yerp.. letih.. thats why i appreciate my weds so much..
and we totally have fun gila gilaaaaaa...

with our coolest photographer, si Ajean and Boi from Mazelensa, gempakiest Kia and Fahim from CST ( pakej yang menang kitaorang bawa ke kelantan, penang punya I payyyyyy!) , and awesomeness both MUA , jumie samsuddin and dini elias , diorang rawk and they make me totally happy! :)

and of courseeeee! people who came and give us support, yang sanggup join us singing! diorang sgt rawk! :)

he he he he... :)

you know what, Abdillah cirit birit, muntah muntah 2 hours before our reception.. hampir dimasukkan ke hospital..  hehhe... kesian.. :)

2 comments:

liyana said...

nk gambar! nk gambar! :)

anis zul said...

nk tgk pic awk yg cntek!